The Hills -palaa ruutuun – uuden kauden tähdet paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen realitysarja The Hills palaa jälleen televisioon. Los Angelesissa asuvista nuorista aikuisista kertova sarja päättyi vuonna 2010 kuudenteen tuotantokauteen, joka muistetaan etenkin Lauren Conradin ja Heidi Prattin myrskyisästä ystävyyssuhteesta.

Nyt uutta The Hills -tuotantokautta on alettu kuvaamaan, ja lyhyestä trailerista päätellen ainakin sarjan tunnusmusiikki on pysynyt samana. Uudella tuotantokaudella tullaan näkemään muun muassa Heidi ja Spencer Pratt, Audrina Patridge, Justin Bobby ja Whitney Port. Useimmat sarjan tähdistä ovat perustaneet jo perheet ja heillä on pieniä lapsia, joten uusi tuotantokausi tulee olemaan pullollaan myös lapsiperheiden arkea.

Sarjan vannoutuneimmat fanit ovat voineet kokea pienen pettymyksen sillä edellisten kausien seuratuimpiin naisiin kuuluneet Lauren Conrad ja Kristin Cavallari eivät ole Cosmopolitan-sivuston mukaan osallistuneet uuden tuotantokauden tekemiseen. Kristin Cavallarilla on kuitenkin tällä hetkellä myös oma Very Cavallari -niminen televisiosarja, jota näytetään E!-kanavalla.