Leipomon huima taidonnäyte – aito alligaattori vai täytekakku?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kakkukuningas Buddy Valastro on noussut maailman maineeseen oman realitysarjansa kautta. Carlo’s Bakeryn omistaja luo asiakkailleen kakkuja lähes mistä tahansa aiheesta tai teemasta Yhdysvaltojen itärannikolla.

New Jerseyn akvaariopuistossa asustelee Mighty Mike -niminen alligaattori, joka on kuitenkin lähdössä uudelle omistajalle Kentuckyyn. Akvaarion väki on päättänyt järjestää alligaattorille näyttävät läksiäiset. He tilaavat Carlo’s Bakerylta ikimuistoisen kakun juhlatilaisuuteen.

Akvaario haluaa Mighty Miken näköisen kakun, joten leipomon tehtävänä on valmistaa lähes 4,5-metrinen alligaattorikakku. Kakku kootaan puualustan päälle ja siihen tulee jopa liikkuvia osia, kun alligaattorin kitaa voi avata ja sulkea. Kakun tekemisessä on runsaasti eri työvaiheita, mutta Buddyn tiimi onnistuu tehtävässään upeasti.