Uhkarohkea autoilija ajoi traktorin alta – miksi kiertää jos voi alittaa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenne on viimeinen paikka testata omaa hurjapäisyyttä. Tätä ei ymmärtänyt kanadalainen mies, joka päätti ajaa Honda Accordillaan traktorin alitse. Ehkäpä tavalliset ohitukset ovat hänen mielestään tylsiä.

ViralHogin julkaisemalla videolla nähdään kanadalaisella tiellä vaarallisen ohituksen, tai oikeastaan alituksen, tehneen autoilijan taiddonnäyte. Kuljettaja ajoi maatalousajoneuvon alapuolelta, vaikka hän olisi voinut myös kiertää turvallisemmin suurikokoisen traktorin. Auto mahtui kuin mahtuikin traktorin ali.

Samaa ei kannata kokeilla. Kerroimme taannoin mopoilijasta, joka teki samanlaisen tempauksen. Mitähän traktoria kuljettaneet ovat ajatelleet maantiellä temppuilevista kuljettajista?

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.