Kate Beckinsale tihkuu seksiä – tästä ei puumanainen kuumemmaksi muutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Viime aikoina näyttelijätär on tarjonnut Instagram-seuraajilleen upeita kuvia täydellisyyttä hipovasta vartalostaan.

Taannoin Beckinsale paljastui todelliseksi puumanaiseksi iskettyään 21-vuotiaan komistuksen. Nyt Kate on kuvattu vuorostaan Deauville Talent Award -tilaisuudessa, joka järjestettiin 44. kerran järjestetyn Deauville American Film Festivalin yhteydessä. Beckinsale asteli punaiselle matolle upeassa punaisessa iltapuvussa, joka korosti sensuellisti hänen upeaa vartaloaan.

45-vuotias Beckinsale kuvattiin taannoin suutelemassa intohimoisesti 21-vuotiaan näyttelijä Matt Rifen kanssa West Hollywoodissa sijaitsevan Villa Loungen edustalla. Entertainment Tonight paljasti tuolloin, että he seurustelivat. Beckinsale julkaisi itsestään sittemmin kuvan, jossa hän esitteli timmiä vartaloaan valkoisissa pikkuhousuissa ja mustassa pienessä topissa.

Splash
Splash
Splash
Splash