Lapset ovat pieniä tuholaisia – hulvattomat tempaukset videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan hauskoja videoita, joissa on onnistuttu taltioimaan jokin huvittava moka tai kaverille tehty jekku. Tällä kerralla videon pääosassa nähdään lapset, jotka hajottavat toiminnallaan perheen omaisuutta.

Kyoot-kanava on julkaissut hupaisan videokoosteen, jossa nähdään kymmeniä videolle tallentuneita tilanteita, joissa lapset rikkovat erilaisia asioita. Videolta käy ilmi, että lapset osaavat olla melkoisia pikkutuholaisia rikkoessaan tavaroita sekä tahallaan että vahingossa.

Pieniä vahinkoja pääsee aina tapahtumaan vauhdikkaiden leikkien keskellä, mutta muutama tilanne kuitenkin todistaa, että toisinaan lapset ovat halunneetkin nähdä teoillaan olevan tuhoisat seuraukset. Videolla särkyvät niin astiat, ikkunat kuin erilaiset esineetkin, minkä lisäksi myös vanhemmat saavat toisinaan kipeitä osumia.