Naapuri haukkui homoseksuaaleja – lesbopari vastasi maalaamalla talonsa sateenkaarivärein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva lesbopari on noussut otsikoihin vastattuaan naapurinsa homofobisiin kommentteihin harvinaisen näyttävällä tavalla. Naiset kyllästyivät kuulemaan naapurinsa ilkeitä kommentteja ja päättivät vastata maalaamalla talonsa.

Alunperin Penn Hillsin alueelle muuttaessaan äidiksi ja tyttäreksi naapurilleen esittäytyneet Lisa Licata ja Sherry Lau eivät maalanneet taloaan ihan perinteiseen tapaan, vaan he tekivät siitä koko talon kokoisen sateenkaaren. Alunperin heidän oli määrä maalata vain aita, mutta lopulta naiset päättivät maalata koko talonsa.

– Elämme 2000-lukua. Asumme täällä, emmekä ole muuttamassa minnekään, Sherry Lau kommentoi tempaustaan WTAE Pittsburghin uutisille.

– En halua olla ystävä naapurini kanssa. Haluan vain, että hän jättää meidät rauhaan. Haluan sen loppuvan, Lisa Licata jatkoi.