Salaliittoteoria sai tulta alleen – Drake kertoo kappaleessaan Kim Kardashianista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Drake on melkoinen naistenmies, jonka treffikumppanit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Mies on yhdistetty viime aikoina muun muassa Rihannaan, Bella Hadidiin ja Jennifer Lopeziin. Nyt fanit epäilevät, että Drake on pelehtinyt Kim Kardashianin kanssa.

Drake on tunnettu siitä, että hän kirjoittaa usein omissa teksteissään naisseikkailuistaan. Nyt miehen fanit ovat varmoja siitä, että mies on yrittänyt sanoa jo kuukausien ajan uudella In My Feelings -kappaleellaan, että hänellä on ollut suhde Kim Kardashianiin tänä aikana kun nainen on ollut naimisissa Kanye Westin kanssa.

In my Feelings -kappaleessa naisen nimi on Kiki, joka sattuu olemaan myös Kim Kardashianin lempinimi, jota naisen perhe ja läheiset hänestä käyttävät. Kappaleessa mies myös kertoo reitin, jota hän on ajanut naisen luo, ja erään fanin mukaan tekstin kertoma reitti täsmää siihen miten Draken talolta ajetaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin talolle.