Kim Kardashian kommentoi pettämishuhuja – kiistää väitteet jyrkästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on levinnyt huhu, jonka mukaan Draken supersuosioon noussut In My Feelings -kappale kertoisi siitä miten hän on pelehtinyt Kim Kardashianin kanssa. Fanit yhdistivät nopeasti kappaleen sanat Kim Kardashianiin, minkä jälkeen salaliittoteoria onkin saanut kunnolla tulta alleen.

Drake on tunnettu siitä, että hän kirjoittaa usein omissa teksteissään naisseikkailuistaan, minkä vuoksi moni pitikin huhua hänen ja Kim Kardashianin suhteesta täysin mahdollisena. Nyt Kim Kardashian on itse ottanut kantaa asiaan.

Kim Kardashian on Cosmopolitan-sivuston mukaan kieltänyt olleensa suhteessa Drakeen hänen ja Kanye Westin avioliiton aikana. Kim Kardashian kävi jopa kommentoimassa videota, jossa Nick Cannon pohtii huhun paikkansa pitävyyttä kirjoittamalla miehelle suoraan: ”Tätä ei koskaan tapahtunut. Piste”.