Bella Hadid, sihteeri kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on tunnettu upeasta vartalostaan, joka sopii niin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoille kuin huippumuotia esittelevän Voguen sivuillekin.

Nyt Bella Hadid säväytti upealla tyylillään Woodsidessa järjestetyssä muotiviikkoja edeltävässä tapahtumassa. Hadid oli pukeutunut Cipriani-ravintolaan hyvin seksikkääseen pikkumustaan, joka ei tuhlannut kangasta ollessaan samalla sekä olkaimeton että hyvin lyhythelmainen.

Koko tyylin kruunasi vielä korkealle päälaelle vedetty ponihäntä ja silmälasit, jotka antoivat asukokonaisuuteen oman seksikkään sihteerimäisen säväyksensä. Bella Hadid on nähty viime aikoina useampaan otteeseen hänen entisen poikaystävänsä The Weekndin kanssa, mutta tällä kerralla kaunotar oli kuitenkin liikkeellä ilman kuuluisaa RnB-tähteä.

Splash News
Splash News
Splash News