David Beckham kieltäytyi kansikuvasta – Victoria yksin lastensa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Kummankin sosiaaliset mediat hehkuvat perheonnea, ja vanhemmat jaksavatkin aina hehkuttaa heidän rakkauttaan toisiansa kohtaan ja kehua kasvavia lapsiaan.

Nyt Victoria ja David lapsineen nähdään uusimmassa British Vogue -lehdessä. Lehdessä pariskunta poseeraa sekä yhdessä että erikseen, mutta moni on kuitenkin ihmetellyt sitä minkä vuoksi David Beckhamia ei nähdä Victorian ja heidän neljän lapsensa kanssa lehden kansikuvassa.

Daily Mail -sivuston mukaan David Beckham ei halunnut osallistua kansikuvaan, jossa myös lapset ovat esillä. Hän ei ole vaimonsa kanssa samaa mieltä siitä miten lapsia esitellään julkisuudessa. Miehen mukaan Victoria yrittää liikaa tehdä myös heidän lapsistaan julkisuuden henkilöitä, mikä ei tunnu David Beckhamista hyvältä.