Octomom joutuu käyttämään linja-autoa lapsikatraansa koulukyydeissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Octomomina maailman maineeseen noussut Natalie Suleman tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa. Nyt yhdeksänvuotiaat lapset ovat jälleen aloittaneet koulutaipaleensa. Naisella on yhteensä 14 lasta.

– Ovatko muut vanhemmat stressaantuneita ja lamaantuneita koulujen alkamisesta? Minun on myönnettävä, että kuusi erillistä koulumatkaa täyttävät suurimman osan päivästäni. Kyllä, olen virallisesti linja-auton kuljettaja, mutta en vaihtaisi tätä mihinkään, Natalie Suleman kirjoitti Instagram-kuvaan.

Vuonna 2009 syntyneen kahdeksikon lapset ovat nimeltään Maliyah, Nariyah, Noah, Isaiah, Jonah, Makai, Josiah ja Jeremiah. Natalien elämä oli lasten vauvavuosina yhtä kaaosta, mutta hän sai otettua itseään niskasta kiinni terveellisten elämäntapojen avulla. Nyt hän panostaa kaiken aikansa lastensa hyvinvointiin. Hän on yksinhuoltaja.