Poliisi adoptoi kodittoman narkomaaninaisen vauvan – antoi rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisin laittomuudet ja jopa murhat ovat olleet viime aikoina kovasti otsikoissa, mutta nyt tulee myös toisenlaisia uutisia samalta alalta. Kaliforniassa eräs poliisimies on nimittäin adoptoinut kaduilla tapaamansa kodittoman naisen tyttövauvan omaan perheeseensä.

Santa Rosan alueella työskentelevä poliisi Jesse Whitten huomasi aiemmin kodittoman narkomaaninaisen, joka oli raskaana. Whitten auttoi naista raskauden aikana parhaansa mukaan ja vei tämän usein turvalliseen suojaan öiksi. Lopulta nainen synnytti tyttären, minkä jälkeen sosiaaliviranomaiset ottivat yhteyttä poliisiin.

Whitten oli ilmoittanut, että hän ja hänen Ashley-vaimonsa olivat valmiit adoptoimaan tyttären, koska äiti ei kyennyt pitämään vauvasta huolta kaduilla eläessään. Adoptio onnistui pikavauhtia ja jo neljässä päivässä vauva, Harlow Masie Whitten, asui uuden perheensä luona.