Rita Oran läpikuultava iltapuku säväytti gaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on julkaissut kuluneen vuoden aikana paljon uutta musiikkia, jonka myötä hän on myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Nyt kaunotar loisti punaisella matolla gaala-asussa, joka oli hyvin paljastava.

Rita Ora osallistui Lontoossa järjestettyyn GQ Men of the Year Awards 2018 -gaalaan. 27-vuotias kaunotar oli pukenut ylleen mustan koristeellisen mekon, joka oli läpikuultavaa materiaalia ja paljasti näin ollen naisen seksikkään alusasun kokonaan mekon alta.

Rita Ora on viime aikoina kohahduttanut pukeutumisellaan niin arkena kuin punaisen maton tapahtumissakin. Läpikuultavat gaalamekot ovat erityisesti olleet naisen mieleen, ja jälleen kerran Ora onnistui saamaan huomion itseensä kiinnitettyä rohkealla asuvalinnallaan.

Splash News
Splash News
Splash News