Tiesitkö tätä? Kynsiviilan alla voi olla useampi viila

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen oli kynsiviilaansa tarkastellessaan tehnyt eräänä päivänä yllättävän havainnon, joka tulee säästämään hänelle rahaa. Nainen huomasi, että yhdessä kynsiviilassa olikin yhteensä kuusi kynsiviilaa päällekkäin.

Nainen uskoi, että hän ei ole ainoa kynsiään samanlaisella viilalla viilannut ihminen, joka ei tätä asiaa tiedä. Sen vuoksi hän päätti kuvata havaintonsa videolle ja näyttää muillekin kynsiään hoitaville ihmisille millaisen löydön hän on vahingossa tehnyt.

YouTube-videolla nainen paljastaa, että paksu kynsiviila onkin itse asiassa kuusi kerrosta kynsiviiloja. Kun päällimmäinen kerros on käytetty loppuun, sen voi repiä pois, jolloin alta paljastuu uusi kerros käyttämätöntä hiekkapaperia. Tämä näyttää videon kommenttien perusteella tulleen monille muillekin naisille yllätyksenä.