Kakku ei mahtunut ovesta – valtava juhlaherkku ikkunasta sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan suosittua Cake Boss, eli Kakkukuningas-ohjelmaa esitetään myös Suomessa. Newyorkilaisen Carlo’s Bakeryn sokerileipureiden hyppysissä valmistuu toinen toistaan upeampia kakkuja. Ne pyritään usein valmistamaan muun kuin perinteisen täytekakun näköiseksi.

Tällä kertaa Kakkukuningas -televisio-ohjelmassa esiintyvä Buddy Valastro päättää loihtia pizzapalaa muistuttavan täytekakun.

Hän on aiemmin tehnyt pitsan näköisen kakun, mutta tällä kertaa miehen missiona on loihtia 110 vuotta täyttävälle Lombardi’s Pizza -newyorkilaispitserialle yksi jättikokoinen slice-kakku.

Kakkukuningas-ohjelmassa tehdään usein täytekakkuja, joissa ei ole juurikaan syötävää lisäosien suuren määrän vuoksi. Nyt kuitenkin suuren marsipaanikuorrutemäärän alla on reilusti myös herkullista kakkua, suklaamoussea ja mansikoita juhlijoille.