Orava hyppäsi linnunruokasyöttimeen – osuva kappale soi taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oravat ovat monien mielestä melko suloisia nisäkkäitä, mutta pihan pikkulinnuille ne voivat olla kuitenkin melkoinen painajainen. Oraville nimittäin kelpaa erilaisten siementen ja hyönteisten lisäksi myös linnunmunat sekä -poikaset.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa orava on ollut varkaissa linnuille tarkoitetun siemensyöttimen luona. Orava kiipesi syöttimen keppiä pitkin itse telineen tasolle ja hyppäsi siemeniä sisältävään automaattiin kiinni.

Orava ei varmasti ollut valmistautunut siihen, että teline alkaakin pyörimään kun orava hyppää siihen kiinni. Orava pyörii telineen mukana vimmatusti, mikä on varmasti huvittanut videota kuvannutta henkilöä. Videolle on myös lisätty osuva ääniraita, Miley Cyrusin Wrecking Ball -kappale, jonka musiikkivideolla Miley Cyrus keinuu ison purkupallon päällä.