Tässä ensitreffeillä varoitusmerkit – harkitse uudelleennäkemistä tarkkaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kävit treffeillä uuden tuttavuuden kanssa. Hän vaikuttaa ihan mukavalta, mutta jokin asia häiritsee. Ristiriitaisille tunteille saattaa usein olla tosiasiallinen syy, eikä varoitusmerkkejä kannata koskaan jättää huomioimatta.

Ensivaikutelma tehdään vain kerran. Joistakin ihmisistä saattaa jäädä ensitapaamisesta erikoinen vaikutelma. Loukkaava käytös tai nimittely ei ole koskaan sallittua – edes huumorin nimissä. Jos deitti myös haukkuu entisiä kumppaneitaan, herää kysymys, miksi hän ylipäätään oli heidän kanssaan. Myös muista ihmisistä yleisesti epäkunnioittavasti puhuvat henkilöt osoittavat olevansa joko heikolla itsetunnolla varustettuja tai typeriä.

Mikäli treffikumppani ei ole valmis jakamaan tai osallistumaan kustannuksia tapaamisessa, voi illasta jäädä hieman hapan maku suuhun. Todella pihit deitit ovat hankalia ja heidän kanssaan voi ainoastaan arvuutella rahattomuuden tai saituruuden syitä. Kontrolloivasti käyttäytyvät ja päällekäyvät treffikumppanit voivat ahdistaa ensiminuuteista lähtien. Heidän käytöksensä tuskin tasaantuu edes ajan mukana.