Cardi B ja Nicki Minaj ottivat rajusti yhteen – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin muotiviikoilla järjestetyssä tapahtumassa nähtiin perjantaina melkoinen yhteenotto, kun Nicki Minajin ja Cardi B:n riita oli muuttua fyysiseksi. Ympärillä olleet ystävät ja turvamiehet onnistuivat kuitenkin pitämään naiset erillään toisistaan.

TMZ on julkaissut tilanteesta videon, jossa nähdään miten Cardi B huutaa Nicki Minajille, jota ei videolla pysty kunnolla tunnistamaan koska nainen on omien turvamiestensä ympäröimä. Cardi B uhoaa Minajille ja huutaa toistuvasti: ”Narttu tule tänne!”.

Cardi B heitti Nicki Minajia omalla korkokengällään, mutta ei osunut häneen. Cardi B sai kuitenkin ilmeisesti turvamiehen kyynerpäästä omaan ohimoonsa osuman, koska naisella nähdään iso kuhmu kulmaluun päällä.

Lopulta Cardi B huutaa Minajille: ”Yritäkin vielä puhua tyttärestäni”, mikä antaa ymmärtää, että nainen on tuohtunut jostain mitä Minaj on kommentoinut liittyen hänen perheeseensä ja lapseensa.