Isabel Ljungdell heruttelee upeissa somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell on viime aikoina kohahduttanut lähinnä somekuvillaan, sillä hän julkaisee tasaisin väliajoin esimerkiksi Instagramissa rohkeita ja paljastavia kuviaan. Niin tälläkin kerralla.

Entinen Miss Helsinki nähdään tällä kertaa poseeraamassa niukoissa bikineissä rantalomalla. Kuvien paikkamerkinnän mukaan kuvat on ikuistettu lomareissulla Malediiveille.

View this post on Instagram

Hakuna matata 🌞

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.