Probaker & Kalsi julkaisivat uuden Explode-videon – naiskauneutta ja luksusautoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elektronisen musiikin parivaljakko Probaker & Kalsi ovat tulleet tunnetuksi muun muassa cover-versioistaan tutuista klassikoista, mutta tänään he julkaisivat musiikkivideon Explode-kappaleeseensa.

Perinteisen musiikkivideoiden kaavan mukaan videolla täytyy olla kauniita naisia ja nopeita autoja. Probaker & Kalsi luottavatkin tähän kuin kiveen, sillä video on pullollaan kumpiakin. Videolla nähdään nimittäin DJ-kaksikon lisäksi myös Miss Helsinki vuosimallia 2014, Isabel Ljungdell.

Naiskauneutta videolle tuovat lisäksi tanssiryhmä Leaders Leaguen naiset. Mukaan on ahdettu myös hirviö, joka ei jätä autofanaatikkoja kylmäksi. Kyseessä on Suomen ehkä kallein myynnissä oleva auto, 602 hevosvoimainen Lamborghini Huracan. Lisäksi videolla nähdään myös Teslan ja Ferrarin autoja.