Parodia esittelee syysihmiset – näin he eroavat muista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syksy jakaa ihmisten mielipiteet usein kahtia. Osa pitää syksyn pimentyviä ja viileneviä iltoja liian synkkinä ja masentuu sateisista päivistä. Osa taas romantisoi syksyä, luonnon ruskaa ja kynttilän valossa vietettyjä iltoja.

Nyt Korroosio Comedy -ryhmä on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten niin kutsutut syysihmiset eroavat muista ihmisistä. Parodian mukaan syysihmiset nauttivat täysin rinnoin kaikesta syksyyn liittyvästä ja aloittavat uusia harrastuksia kun taas muut ihmiset jättävät syksyllä poimitut omenat syömättä ja makoilevat pahantuulisina kotona.

Suomalainen Korroosio Comedy on julkaissut vuoden aikana useita videoita, joista on muodostunut nettihittejä. Miehet ovat onnistuneet tekemään monia osuvia sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan ja samaistumaan niissä esitettyihin tilanteisiin.