Pariskunta siivosi autokatostaan – löydös sai heidät haukkomaan henkeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen kammoaa hämähäkkejä niin paljon, että säikähtää aina perin pohjin kohdatessaan sellaisen yllättäin esimerkiksi oman huoneensa seinissä kiinni. Erästä naista hämähäkit eivät kuitenkaan näytä juuri pelottavan.

Pariskunta oli siivonnut autokatostaan kun he olivat kesken kaiken tehneet erikoisen löydön. He olivat löytäneet viisi isoa hämähäkkiä, jotka ovat kooltaan niin suuria, että ne olisivat saaneet heikkohermoisimmat juoksemaan autokatoksesta kauas pakoon.

Autokatoksesta oli löytynyt viisi suurta Nephila clavipes -hämähäkkilajin edustajaa. YouTube-videolla nähdään miten rauhallisesti nainen pitelee käsivarsillaan hämähäkkejä, jotka kipittävät pitkin naisen kättä melko ketterästi.