Kannabisliike yritettiin ryöstää – myyjä iski ryöstäjää bongilla!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kannabiksen käyttäjiin liitetään usein stereotypia passiivisuudesta, mutta ainakin eräs kanadalaisen laillista kannabista myyvän liikkeen työntekijä osoitti taannoin olevansa kaikkea muuta. Hän hääti liikkeeseen iskeneet rikolliset pois omin käsin.

Välikohtaus tapahtui Kanadan Shannonvillessä sijaitsevassa Recreational Cannabis Farmers Market -liikkeessä. Kannabista myyvään kauppaan iski kolme miestä, jotka alkoivat suihkuttaa myyjiä pippurisumutteella.

Toinen myyjistä ryntäsi pois tiskin takaa ja alkoi uhkailla ryöstäjiä suurikokoisella vesipiipulla. Hän huitoi miehiä aseeksi muuttuneella bongilla, kunnes he pakenivat paikalta.

Kannabiksen viihdekäyttö on laillista joissain osissa Kanadaa. Paikalliset poliisit kertovat CBC-uutissivustolle kyseessä olleen jo toinen tapaus parin viikon sisään, kun ryöstäjät iskevät kannabisliikkeeseen Ontarion Shannonvillessä.