Breaking Badin Aaron Paul liittyy HBO:n hittisarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Aaron Paul muistetaan parhaiten Breaking Bad -sarjan rääväsuisena Jesse Pinkmanina. Nyt näyttelijä on vaihtamassa metamfetamiinin valmistamisen cowboy-hattuihin ja robotteihin.

Deadline-sivuston mukaan Aaron Paul on kiinnitetty HBO:n suosittuun Westworld-sarjaan. Tähti liittyy kehittyneellä tekoälyllä varustettujen robottien asuttaman teemapuiston ympärillä pyörivän sci-fi -sarjan näyttelijäkaartiin sen tulevalla kolmannella tuotantokaudella.

Sarjan juonikuvioihin ja sen mysteereihin liittyvän salamyhkäisyyden ansiosta tuottajat eivät ole paljastaneet mitään Breaking Bad -suosikin roolista. Aaron Paul tulee kuitenkin olemaan vakiokasvo sarjassa, eikä rooli siis rajoitu esimerkiksi lyhyeen cameo-esiintymiseen.

Paul ei ole muutenkaan jäänyt lepäämään laakereille Breaking Badin loppumisen jälkeen. Tähti on mukana muun muassa Netflixin animaatiosarjassa Bojack Horseman, ja taannoin hänet kiinnitettiin Applen Are You Sleeping -sarjan yhteen päärooliin.