Marianne Kallio koettelee alastomana Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli vuosia sitten tunnetuksi useista realityohjelmista, joita olivat esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia.

Viime vuosina Maria on esitellyt antaumuksella kurvejaan someseuraajilleen, jotka ovat saaneet usein nähdäkseen myös kuvia, jotka koettelevat esimerkiksi Instagramin sääntöjen rajoja. Niin nytkin, sillä Marianne on julkaissut itsestään kuvan täysin alastomana. Kuvassa hän makaa vatsalaan sohvalla peppu kameraan päin. Otos liittyy Maxim-lehden äänestykseen, jossa Kallio yrittää saada mahdollisimman paljon äänestäjiä taakseen.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.