Vastanaineet valitsivat väärän hetken hääkuviin – valtava aalto yllätti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet parit haluavat ottaa hääkuvansa mahdollisimman näyttävässä ympäristössä. Eräiden vastanaineiden tapauksessa tämä johti yllättävällä tavalla ikimuistoiseen tilanteeseen.

Kirea Lovell ja Jenny McCauley poseerasivat hääkuvissaan Havaijilla sijaitsevalla rannalla. Kuvauspaikkana olevat kalliot ovat suosittuja niin auringonlaskua katselevien parien kuin extreme-urheilijoiden keskuudessa.

Kesken kuvausten valtava aalto yllätti hääparin ja pyyhkäisi heidän päältään. Hetki tallentui videoksi paikalla olleen Jayden Barrientosin toimesta.

Morsiamet kuvailivat tilannetta lähinnä huvittavaksi ja kiittivät Barrientosia videosta. Hääparin mekot tosin kastuivat NBC-uutisten mukaan läpikotaisesti ja he joutuivat ajamaan 50 minuuttia takaisin hotellille vaihtaakseen ne.