Kylie Jenner hemmottelee tytärtään – ostaa vauvalle timantti- ja kultakoruja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner sai esikoisensa Stormin hänen poikaystävänsä Travis Scottin kanssa noin seitsemän kuukautta sitten. Kylie Jenner on jo nyt alkanut lahjomaan tytärtään upeilla koruilla, joiden kanssa perheenäiti ei ole säästellyt.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee Stormille ostamaansa kultaista rannekorua. Upea rannekoru koostuu kultaisesta ketjusta ja laatasta, jossa lukee Stormi pienen kaiverretun sydämen ja tähden välissä.

21-vuotias perheenäiti on hemmotellut Stormia kalliilla koruilla jo aiemminkin. Kylie Jenner on ostanut tyttärelleen myös hulppeat timanttikorvakorut, joiden myötä nainen sai tosin paljon negatiivista palautetta osakseen lävistettyään Stormin korvanlehdet tyttövauvan ollessa viiden kuukauden ikäinen.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

throwback with @sashasamsonova 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

slumber party 🎀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on