Sofia Richie: ”Olemme oikeasti onnellisia Scott Disickin kanssa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin sinkkuelämän aloittanut realityjulkkis Kourtney Kardashian oli monta vuotta yhdessä Scott Disickin kanssa. Miehen epäiltiin haikailevan naisen perään ja suunnittelevan yhteenpaluuta. Scott Disickin tyttöystävä Sofia Richie kiistää väitteet.

– Olemme todella onnellisia, kuin rakastuneet kyyhkyläiset. Olemme parhaita ystäviä ja se on vahvin yhteytemme. Meillä on aina ollut bestisten kaltainen yhteys ja sen perusteella parisuhde on toiminut. Olen todella onnellinen, 20-vuotias malli Sofia Richie kertoi Sydney Morning Heraldin haastattelussa.

Malli Sofia Richie on seurustellut Scott Disickin kanssa reilun vuoden ajan. Scottilla ja Kourtney Kardashianilla on kolme yhteistä lasta, joiden äitipuolena nuori huippumalli häärää. Hän on kuuluisan laulajan Lionel Richien tytär.

View this post on Instagram

Next stop NY 🤸🏻‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on