Kourtney Kardashian ei halua lapsilleen äitipuolta – suuttui exälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashianin ja Scott Disickin erosta on kulunut jo reilusti aikaa. Kumpikin osapuoli on siirtynyt elämässään eteen päin ja alkanut tapailemaan muita ihmisiä. Heidän pitää kuitenkin olla toistensa kanssa yhteydessä säännöllisesti, koska heillä on suhteestaan kolme yhteistä lasta.

Kourtney Kardashian on seurustellut hyvin julkisesti nuoren mallikomistuksen Younes Bendjiman kanssa. Nainen on esitellyt poikaystävänsä lapsilleen, mutta ei kuitenkaan näytä kestävän sitä, että Scott Disick tekisi samoin.

Scott Disick on myös seurustellut jo melko pitkään Sofia Richien kanssa. Scott oli eräänä päivänä ilman Kourtneylle ilmoittamista päättänyt esitellä lapset tyttöystävälleen, mikä oli saanut Kourtneyn pahoittamaan mielensä.

Daily Mail -sivuston mukaan Kourtney Kardashian on joutunut vuodattamaan kyyneleitä siksi, että Scott Disick on esitellyt heidän yhteiset lapset hänen tyttöystävälleen. Kourtneyn on ollut vaikeaa suhtautua siihen, että hänen lastensa elämässä olisi läheisesti läsnä toinen nainen.