Naisen tatuoinneilla karmaiseva vaikutus – näin vaikuttaa muiden asenteisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuoidut ihmiset haluavat yleensä ilmaista itseään ja omaa persoonaansa ihoon tatuoitujen kuvien avulla. Toisinaan ne voivat kuitenkin viestiä muille ihmisille myös virheellisiä asioita ja antaa jopa kuvan siitä, että henkilö olisi jotenkin vaarallinen.

Nyt Only Human -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään mielenkiintoinen kokeilu, jossa nähdään miten tatuointien peittämä Becky saa melko kylmää kohtelua kadulla täysin tuntemattomilta ihmisiltä. Asenne näyttää kuitenkin muuttuvan heti kun naisen tatuoinnit peitetään.

Aluksi kadulla olevat ihmiset välttelevät tatuoitua Beckyä, eivät auta häntä ja näyttävät pitävän naista jollain tavalla vaarallisena. Kun Beckyn tatuoinnit peitetään, nainen kokee, että hän ei tunne oloaan enää niin itsevarmaksi kuin aiemmin. Kadulla hänet otetaan kuitenkin lämpimämmin vastaan eikä naisen avunpyyntöä enää sivuuteta.