Uutiskanava rysän päältä kiinni – toimittaja huijasi hurrikaanin tuulen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoja on piiskannut viime päivinä poikkeuksellisen voimakas hurrikaani Florence, joka laantui eilen illalla Suomen aikaa jo trooppiseksi myrskyksi. Uutiskanavat Yhdysvalloissa ovat raportoineet laajasti Florencen etenemisestä ja hurrikaanin aiheuttamista tuhoista.

Sääuutisiin keskittyneen The Weather Channelin toimittaja jäi nolosti kiinni huijauksesta, kun hän raportoi myrskyn keskeltä. Hänen liikehdintänsä nimittäin näytti kotikatsomoihin siltä, että mies oli koska tahansa kaatumassa ja lähtemässä rajun tuulen mukaan.

Sitten yllättäen taustalle kuitenkin ilmestyi kaksi nuorta miestä, jotka kävelivät tuulessa aivan normaalisti ilman näkyviä vaikeuksia pysyä pystyssä. Tiedossa ei vielä ole oliko toimittaja ihan tosissaan, vai oliko hänen kenties tarkoitus pilailla muka kovalla tuulella.