Fani ihmetteli missä lapset ovat – Kourtney Kardashian vastasi kritiikkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisarusten vanhin sisko Kourtney alkoi seurustelemaan häntä huomattavasti nuoremman Younes Bendjiman kanssa toivuttuaan erosta Scott Disickiin. Kourtney ja Younes ovat heidän suhteensa alusta saakka olleet hyvin tiiviisti yhdessä ja matkustelleet paljon. Nyt nainen on saanut matkustelua koskevaa kritiikkiä faneiltaan.

Kourtney Kardashian on viime päivien aikana julkaissut paljon upeita lomakuvia Italiasta, jossa hän on tällä hetkellä lomalla poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa. Kardashian on lennättänyt matkalle myöhemmin myös lapsensa mukaan, mikä on jäänyt ilmeisesti faneilta huomaamatta.

Fanien mukaan nainen näyttää viettävän liian vähän aikaa lastensa kanssa. Eräs kommentoija kysyi Kardashianilta lomakuvan yhteydessä, että missä hänen lapsensa ovat. Tähän nainen vastasi tiukasti: ”Poikani otti tämän kuvan ja kaksi muuta lasta istuivat toisella puolella pöytää. Kiitos huolenpidostasi”.

View this post on Instagram

just finished my daily basket of focaccia…hbu?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

what’s mine is yours

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

biscottino

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on