Illat pimenevät – treffit paranevat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Iltojen pimentyessä saattaa kuulostaa houkuttelevalta käpertyä sohvannurkkaan viinilasillisen ja hyvän kirjan kanssa. Sinkkujen kannattaa kuitenkin hyödyntää tunnelmalliset syysillat treffailun merkeissä.

Kutsu deitti paikalliseen kuppilaan viettämään peli-iltaa. Pubeissa on usein lautapelejä asiakkaiden käytettäväksi, joten pelien pelaaminen voi olla mukavaa ajanvietettä toisiinsa tutustuen. Toinen vaihtoehto on hakea herkulliset noutokahvit ja lähteä puistokävelylle.

Toki perinteinen illallinen ja elokuva toimivat, mutta treffi-iltaan voi saada lisäjännitystä toiminnallisuuden avulla. Etsikää vaikkapa naamiaisasukaupasta hauskat halloween-asut tai kaivertakaa kurpitsalyhtyjä. Vinkit tarjoili treffisivusto Plenty Of Fish.