Mikä muodonmuutos! Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen luopui punaisista kiharoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Putous-ohjelmassa suursuosiota niittänyt näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisee ahkerasti arkikuvia sosiaalisessa mediassa. Naisen kodikkaat otokset tuottvat hyvää mieltä. Kokkoselle onkin kertynyt lähes 43.000 seuraajaa Instagramissa.

Tanhupallona tapahtumissa kiertävän Kiti Kokkosen yhtenä tavaramerkkinä on tunnettu punaiset ja kiharat hiukset. Nyt nainen on kuitenkin päättänyt kokeilla vaaleampaa värisävyä kutreissaan. Näyttelijä kertoo vaalentaneensa hiukset itse.

– Vaalensin hiukset lähestyvien vaihdevuosien kunniaksi. Näkyy kasvojen punakkuus paremmin. Myöskin jos joku on tekemässä suomalaista versiota Marilyn Monroesta, niin 2021 keväällä on tyhjää, Kokkonen kirjoittaa Instagramissa.