Kohumallin bileasu paljasti sisältönsä – läpinäkyvyys uusi trendi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on viihteen monitoiminainen ja näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta pari vuotta sitten, ja sen jälleen hän on viettänyt aikaansa ahkerasti muun muassa lomarannoilla.

Nyt Lizzie Cundy kuvattiin poikkeuksellisen rohkeassa asussa, joka paljasti hänen nänninsä. Läpinäkyvässä mustassa mekossa Lizzie osallistui Abeer Couture Collectionsin muotinäytökseen Lontoossa. Miesten huomio kiinnittyi samalla myös hänen asuihinsa.

Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash