Meghan Markle käyttää liian isoja korkokenkiä – tässä syy!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prinssi Harryn kanssa äskettäin avioitunut yhdysvaltalainen näyttelijätär Meghan Markle on nykyisin miljoonien ihailema roolimalli, sillä hän teki miljoonien tyttöjen prinsessaunelmista omalla kohdallaan totta. Meghan Marklen pukeutumista ja tyyliä tarkkaillaan nyt ympäri maailmaa, minkä vuoksi jotkut ovatkin saattaneet huomata omituisen yksityiskohdan naisen korkokengissä.

Tarkkasilmäisimmät ihmiset ovat huomanneet, että Meghan Markle käyttää lähes aina erilaisissa esiintymisissä ja vierailuissa korkokenkiä, jotka näyttävät olevan ainakin yhtä kokoa liian suuret hänelle. Stylistien mukaan tähän on olemassa todella samaistuttava syy.

Muotiasiantuntija Harriet Davey kertoi The Sun -sivustolle, että Meghan Markle ja monet muut julkkiskaunottaret turvautuvat liian suuriin avokkaisiin välttääkseen rakkoja kantapäissä. Kengillä voi olla hieman haastavampaa kävellä, mutta ainakaan ne eivät hankaa rakkoja kantapäihin tai ala puristamaan jalkaa mikäli jalkaterä alkaa keräämään nestettä pitkän seisoskelun lopputuloksena.