Sara Sieppi ja Roope Salminen erosivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat eronneet. Suhteen päättymisestä kertoi Sieppi blogissaan.

– Kun kolme vuotta sitten minut ylipuhuttiin treffeille, en osannut edes kuvitella, millainen seikkailu mun elämässä sen illan jälkeen alkaa. Se oli opettava ja tunteikas. Nyt se matka on tullut päätökseensä, Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan.

Missikaunotar kertoo olonsa olevan elämänmuutoksen myötä haikea ja surullinen, mutta toteaa, ettei suhteen jatkumiselle ollut enää mahdollisuuksia. Hän vihjaa, että eron syynä olivat heidän erilaiset arvonssa, jotka tekivät suhteen jatkumisesta mahdotonta.

– Olen joka tapauksessa kiitollinen tälle suhteelle, koska opin itsestäni, elämästä, omista vahvuuksistani ja heikkouksistani todella paljon. Opin ennen kaikkea rakastamaan. Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu.