Verta levitetään Kourtney Kardashianin kasvoille – erikoinen kauneushoito

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian on aina pyrkinyt syömään terveellisesti. Tämän lisäksi nainen myös kuntoilee säännöllisesti ja hoitaa kauneuttaan niin säännöllisillä kosmetologikäynneillä kuin kotikonsteinkin.

Nyt 39-vuotias Kourtney Kardashian on alkanut Daily Mail -sivuston mukaan hoitamaan hänen kasvojensa ihoa myös kauneushoidolla, jossa käytetään hänen omaa vertaan. Aluksi Kourtney luovuttaa omaa vertaan pienen määrän, joka sekoitetaan hoitavan emulsion joukkoon.

Naisen omaa verta sisältävä voide hierotaan kasvojen alueelle, minkä jälkeen kasvot käydään läpi vielä mikroneulaushoidolla. Mikroneulaamisen avulla voide imeytyy ihon syvempiin kerroksiin ja pystyy tehokkaasti läpäisemään ihon pinnan.