Miss Kolumbia ilmestyi rannalle – bikinivartalo kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen Ariadna Gutierrez nousi julkkikseksi, kun hänet kruunattiin Miss Kolumbiaksi ja sen jälkeen Miss Universumiksi. Minuutin päästä tosin selvisi, että todellisuudessa hän olikin Miss Universumin ensimmäinen perintöprinsessa. Hän on siis virallisesti yksi maailman kauneimmista naisista.

Nyt Ariadna Gutierrez on kuvattu esittelemässä tyrmäävän upeaa bikinivartaloaan rannalla Miami Beachilla, Floridassa.

24-vuotiaan Miss Kolumbian fanit ovat olleet innoissaan Ariadnan saavutuksista Miss Universe-kisaskandaalin jälkeen. Menestyksensä myötä kaunotar sai roolin XxX: Xander Cagen paluu -toimintaelokuvasta Vin Dieselin rinnalla. Missikisassa sattunut kruunausmoka ei ole lannistanut Gutierrezia ja hänen uransa näyttelemisen parissa näyttää lähteneen nousuun.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash