Kunto-ohjaajan tilitys – näihin tekosyihin ihmiset sortuvat

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Henkilökohtaisille kunto-ohjaajille maksetaan siitä, että he auttavat asiakkaitaan saavuttamaan omat tavoitteensa. Kunto-ohjaajat valvovat yleensä ihmisten ruokavalioita ja piiskaavat heitä treeneissä asiakkaiden omasta halusta, mutta jostain syystä ihmisten motivaatio voi silti parempaa elämäntapaa kohtaan laskea.

Henkilökohtaisena kunto-ohjaajana toimiva Camilla Bazley on kuullut uransa aikana monia tekosyitä, joiden avulla ihmiset ovat selittäneet sen, että he eivät ole päässeet tavoitteisiinsa. Bazley paljasti Daily Mail -sivustolle huonoimmat ja samalla myös yleisimmät tekosyyt, joihin hän on jo lopen kyllästynyt.

1. Minulla ei ollut aikaa syödä / unohdin syödä

Kenelläkään ei ole aikaa vaan ihmiset raivaavat päivästään aikaan asioille, joita he pitävät tärkeinä. Kyse on vain siitä, että ihminen ei ole priorisoinut terveellistä ruokailutottumustaan tarpeeksi korkealle.

2. Älä vertaile itseäsi muihin

Asiakkaiden ei tulisi vertailla omaa kuntoaan muihin kuntosalilla treenaaviin tai vartaloaan muihin näkemiinsä vartaloihin.

3. Älä yritä huijata kunto-ohjaajaasi

Ainoa ihminen kenelle asiakas on oikeasti tuloksistaan ja etenemisestään vastuussa on asiakas itse. Kunto-ohjaajalle valehteleminen on siis täysin turhaa.