Mies söi jättikokoisen grilliaterian – olisi riittänyt koko perheelle

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa hauskojen eläin- ja mokailuvideoiden lisäksi menestyy todella hyvin videot, joissa nähdään miten ihmiset suorittavat erilaisia ruokaan liittyviä haasteita. Suursyömäri Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa.

Nyt videolla nähdään miten Matt Stonie selviytyy järjettömän suuresta lihansyöntihaasteesta. Mies ahmii videolla muun muassa nyhtöpossua, grillikylkeä, makkaroita, grillattua kanaa, papuja, kaalisalaattia, ranskanperunoita ja juustomakaronia.

Kokonaiselle perheillalliselle tarkoitetun juhla-aterian nimi on The Belly Buster, ja siltä ateria nimensä mukaisesti näyttääkin, että se voisi täyttää monihenkisen perheen jokaisen jäsenen vatsan. Videolla Stonie syö kaiken kuitenkin yksin hänen kuuden miljoonan seuraajansa viihdytykseksi alle 48 minuutissa.