Drake antaa 14-vuotiaalle Millie Bobby Brownille neuvoja – auttaa teinitähteä poikien kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jännitystä, scifiä, draamaa ja nostalgiaa yhdistelevä Stranger Things on yksi Netflixin suositummista sarjoista. Yksi sarjan tähdistä, Millie Bobby Brown, paljasti nyt haastattelun aikana olevansa hyviä ystäviä räppäri Draken kanssa.

Millie Bobby Brown kertoi Access-kanavan toimittajalle 2018 Emmy Awards -palkintogaalan punaisella matolla, että hän ja Drake tapasivat ensimmäisen kerran Australiassa. Tapaamisen jälkeen 14-vuotiaasta tähdestä ja 31-vuotiaasta räppäristä tuli nopeasti hyvät ystävykset.

Millien mukaan hän ja Drake lähettelevät toisilleen jatkuvasti tekstiviestejä, joissa he kertovat ikävöivänsä toisiaan. Millie paljasti saavansa Drakelta myös hyödyllisiä neuvoja poikien suhteen. Monien haastattelua kommentoineiden mielestä nuoren näyttelijän ja aikuisen muusikon suhde vaikuttaa epäilyttävältä eikä lainkaan niin viattomalta kuin Millie antaa ymmärtää.