Identtiset kaksoset synnyttivät – samana päivänä samassa sairaalassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Identtiset kaksoset tottuvat heti elämänsä alusta saakka jakamaan kaikki kokemuksensa. Identtiset kaksoset, Jalynne Crawford ja Janelle Leopoldo, saivat kokea yhdessä myös raskauden ja synnytyksen.

30-vuotiaat Jalynne Crawford ja Janelle Leopoldo saivat kumpikin tietää yhdeksän kuukautta sitten olevansa raskaana. Myöhemmin siskokset saivat vielä kuulla, että kumpikin odottaa poikaa. Nyt naiset ovat synnyttäneet kumpikin terveet pojat, joille tuli sama syntymäpäivä.

Sekä Jalynnen että Janellen synnytykset käynnistyivät samaan aikaan. Naiset pääsivät samana päivänä synnyttämään vieläpä samaan sairaalaan. Naiset kertoivat People-sivustolle kokeneensa kuin Jumala olisi vastannut kaikkiin heidän rukouksiinsa kun he saivat kokea tämän upean elämänvaiheen yhdessä.