Mies työnsi ruokia takapuoleensa kaupassa – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Virginian osavaltiossa on tapahtunut erikoinen välikohtaus, kun ruokakauppaan ilmestynyt nuori mies ryhtyi tuhoamaan supermarketin ruokia hyvin poikkeuksellisella tavalla. 27-vuotias Michael Dwayne Johnson nimittäin riisui housunsa ja sen jälkeen alkoi tapahtua kummia.

Manassasin kaupungissa sattuneessa välikohtauksessa mies otti tuotteita hyllyistä ja työnsi niitä takapuoleensa hinkaten niitä edestakaisin peppuvaossaan. Sen jälkeen mies asetteli tuotteet takaisin hyllyihin.

Lopulta eräs henkilökunnan jäsen huomasi mitä hyllyjen välissä oli tekeillä ja soitti paikalle poliisit. Mies otettiin kiinni ja nyt häntä odottavat syytteet muun muassa omaisuuden tuhoamisesta ja itsensäpaljastelusta. Kauppa joutui varmuuden vuoksi heittämään pois runsaasti ruokaa tapauksen johdosta.