Nyt on erikoinen uutuus! Tyrskisk Peber Munkki tuli myyntiin

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina tehty monia erikoisia tuotelanseerauksia, joista monet ovat olleet tuttujen klassikoiden paluita ja toiset taas tuttujen makujen uusia erikoisia yhdistelmiä. Taannoin Fazer julkaisi uuden Tyrskisk Peber -suklaamakunsa, ja nyt vuorossa on munkkien tuunaaminen.

Kespro on nimittäin tuonut myyntiin Fazer Tyrskisk Peber Munkki -nimisen tuotteen. Kyseessä on munkki, joka on kuorutettu väkevällä Tyrskisk Peber -salmiakkikuorutteella.

– Odotettu maku nyt myös munkeissa! Fazer Tyrkisk Peber munkin mustan sokerikuorrutteen päällä on salmiakkinen ripote ja sisällä ärjyä täytettä. Ennennäkemätön makuyhdistelmä yllättää varmasti, Fazer kertoo uutuustuotteesta.

Yhdessä 111 grammaa painavassa herkussa on energiaa 1436 kJ / 341 kcal ja rasvaa 13 grammaa. Viikko sitten myyntiin tulleita Tyrskisk Peber Munkkeja myydään tällä tietoa ainakin marraskuun alkuun saakka.