38-vuotias Jessica Simpson raskaana – odottaa kolmatta lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson tunnetaan hänen urastaan musiikin parissa, mutta viime vuosien aikana hän on keskittynyt omaan perheeseensä. Nyt nainen ilmoitti sosiaalisessa mediassa ilouutisen ja kertoi olevansa raskaana.

Jessica Simpson kertoi hänen Instagram-kanavallaan odottavansa hänen miehensä Eric Johnsonin kanssa heidän kolmatta lastaan. Nainen julkaisi yhteensä kolme kuvaa, joista yhdessä naisen lapset Maxwell ja Ace paljastavat ilmapallojen avulla uuden tulevan perheenjäsenen olevan tyttö.

Musiikkiuransa lisäksi 38-vuotias laulaja on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen omaa nimeään kantavaa vaatemallistoa. Jessica Simpson näyttää kuitenkin nyt keskittyneen enemmän perheeseensä ja antaneen hänen pikkusiskolleen Ashleelle tilaa parrasvaloissa. Ashlee esiintyy tällä hetkellä hänen omassa Ashlee+Evan -nimisessä realitysarjassaan, jossa seurataan hänen elämäänsä.

View this post on Instagram

My Baby Love

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

View this post on Instagram

SURPRISE…

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on