Kendall Jennerin rintaliivittömyys näkyi kauas – ohut paita paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityperheestä huippumalliksi ponnistanut Kendall Jenner nähtiin taannoin suutelemassa ystäviensä Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljen Anwar Hadidin kanssa. Tuolloin pari kiisti suhteen, mutta sittemmin heidät on kuvattu usein yhdessä. Viime päivät Kendall on viettänyt Italiassa.

Nyt Kendall Jenner kuvattiin, kun hän oli Milanon muotiviikoilla saapumassa Alberta Ferretti Spring Summer 2019 -muotinäytökseen. Supermallin ohut valkoinen paita paljasti, että mallikaunotar oli jättänyt rintaliivit tällä kertaa kotiin.

Viime viikolla Kendall Jenner kuvattiin ilman huhuttua poikaystäväänsä, kun hänet ikuistettiin New Yorkin muotiviikoilla saapumassa Harpers Bazaarin jatkobileisiin 1 Oak -klubille. Kendall oli silloin pukeutunut läpikuultavaan bileasuun.

Splash
Splash
Splash