Kolmosvauvat näkivät ilmapalloja – seuraus sulattaa sydämiä verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin suloinen video, jossa vauva saatiin viihtymään käsiin kiinnitettyjen heliumpallojen avulla. Nyt videolla nähdään todiste siitä, että sama kikka toimii erinomaisesti myös kolmosten kohdalla.

Kaksosten ja kolmosten kanssa kaikki apu tulee vanhemmille varmasti tarpeen kun kyse on vauvojen hoitamisesta ja viihdyttämisestä. Eräät vanhemmat olivat ratkaisseet asian kiinnittämällä jokaisen vauvan käsiin ja jalkoihin heliumilla täytettyjä ilmapalloja kiinni.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään miten hyvin kolme vauvaa viihtyvät selällään makoillen kun he saavat ihastella ilmapalloja. Valkoiset, siniset ja vaaleanpunaiset ilmassa liikkuvat ilmapallot ovat varmasti lumoava näky pikkuisille muodostaessaan pienen pallomeren vauvojen päiden yläpuolelle.