Nahkatakkikelit alkavat – tässä inspiraatiota syksyn trendeihin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokaisella tulisi olla kaapissaan ainakin yksi nahkatakki, joka toimii parhaimmillaan kymmeniä vuosia elämässä mukana kulkevana luottovaatekappaleena. Kesäiltojen viilentyessä voi kaivaa rakkaan rotsin esiin ja yhdistellä sitä erilaisten vaatekappaleiden kanssa tyylikkäästi.

Nahkatakki sopii niin bootsien ja minihameen, naisellisen kukkamekon, muodissa olevan eläinprintin ja rentojen farkkujen kanssa pidettäväksi. Trendikäs punainen sopii myös erinomaisesti mustan nahan kanssa käytettäväksi, ja värisävyä voi lisätä rohkeasti tyylin yksityiskohtiin panostaen. Kasuaalin ulkonäön saa helposti pukemalla nahkatakin alle printti- tai bändipaidan ja mustat farkut.

View this post on Instagram

Vibes don't lie. #wednesday #NYStandard

A post shared by KAYLA SEAH (@notyourstandard) on

Nahkatakin alle voi panna myös paksumpia paitoja, kuten neuleita ja collegepaitoja. Jos haluaa pukeutua kokomustaan nahkatakin alla olevaa paitaa myöten, kannattaa kengiksi valita supertrendikkäät käärmenahkanilkkurit tai bootsit. Tänä syksynä on myös trendikästä vaihtaa musta nahkatakki vaaleanpunaiseen versioon, Popsugarin muotiasiantuntijat vinkkaavat.