Näin hyvin dollarilla voi syödä ympäri maailmaa – herkullisia annoksia

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katuruokakulttuuri ja ruokakojut vaihtelevat eri maiden välillä melko paljonkin. Kojuista voi löytyä edullisesti kaikkea aina hampurilaisista ja maissin tähkistä lihavartaisiin saakka. Suomessa ruokakojut sisältävät yleensä melko perinteistä grilliruokaa.

Nyt BuzzFeedVideo-kanava on julkaissut mielenkiintoisen videon, joka tuo katsojalle veden kielelle. Videolla esitellään ruokakojuja ja katuruokakulttuuria ympäri maailmaa. Toimittajat halusivat selvittää millaista ruokaa kadulta pystyy ostamaan yhdellä dollarilla.

Videolla kulinaristit ostavat katuruokaa muun muassa Japanissa, Meksikossa, Kiinassa, Espanjassa ja Intiassa. Edullisen katuruoan ansiosta paikalliset onnistuvat saamaan vatsansa helposti nopeilla herkullisilla annoksilla täyteen alle dollarilla.